Det finns mycket att göra i Malmö beroende på vad man vill uppleva, vill du kan du uppleva allt från trevliga områden till fest. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal det finns något för alla åldrar och människor. Du kan från förmiddag till långt in på små timmarna njuta av utelivet. Du kan äta och dricka gott på en av Malmös alla restauranger som finns centralt. Det finns olika museum för den som är intresserad av historia eller konst. Det finns även bra badhus och spa för den som vill njuta av avkoppling.

Vill du komma hemifrån för att uppleva en ny stad är ett hett tips att ta sikt på Malmö. Det är en mycket trevlig stad där du kan välja bland flera mysiga hotell att checka in på. Väl på plats finns massor att göra, du kan bland annat strosa omkring i vackra grönområden eller njuta i en pulserande stadsmiljö. Eller varför inte passa på att uppleva stadens fantastiska nattliv? Här är några tips på saker att göra:

  • Äta och dricka gott på någon av alla restauranger
  • Du kan umgås med vänner på någon pub
  • Du kan uppleva något av alla museer som finns
  • Dricka gott och dansa på någon av alla krogar

Det finns något för alla att göra i Malmö och det finns många krogar, restauranger, barer och hotell då man har ett brett utbud på vad man kan önska sig i centrala Malmö runt Stortorget och Lilla torget. Passa till exempel på att uppleva stadens 20-tal olika nattklubbar kring stadskärnan eller om du vill ta det lite lugnare finns massor av platser som erbjuder lugnare loungemusik och relaxing.

Passa på att gå på evenemang

Utöver ett hett nattliv sker även en massa olika evenemang och event året om i staden. Exempelvis finns den åtta dagar långa Malmöfestivalen som är fylld med konserter, dans och teater. På sommaren ställer även Pilgrimsteatern upp med en hel del pjäser, men se till att boka din biljett fort då de är väldigt populära.