Oavsett om vi bor i Stockholm, Göteborg eller någon annan stad, vandrar vi runt på gatorna dag ut och dag in och ser samma byggnader men nästintill samma människor. Allt det vackra; träden, vattnet, skenet eller den där statyn i parken nästan försvinner bort av den blindhet som infinner sig när man vandrar runt i staden man bor i. Men det finns en enkel och helt fantastisk lösning på detta ilandsproblem: att bo på hotell.

Turista i din egen stad

Denna kod: http://www.gratislandet.se/rabattkod-hotels-com.html ger dig rabatter på mängder av hotellerbjudanden som du inte borde tacka nej till. Tänk dig att avsluta en romantisk middag eller en helkväll med gänget med att ta in på hotell? Du kanske tvekar nu och vill hålla hårt om plånboken, men till frukosten kommer du tycka det är så värt det. Det kanske känns som självklart att kunna sin egen stad utan och innan, men då vi bor i staden kan vi alltid komma undan med att ”det där kan jag göra den”. Våga åk dubbeldäckaren och våga ta fram kartan och hitta nya smultronställen. För att vara riktigt turistig, och även vara med i den senaste trenden gällande turister så bör det provas på mer aktiva aktiviteter som upplevelseturism för att se naturen.

Ta en weekend och låtsas att ni är på semester. Allt kommer bli så mycket mer spännande och du kommer att lägga märke till alla statyer och gamla byggnader som du förut tagit för givet och inte sett. Oavsett om det är en spelning den kvällen eller om du somnar tidigt på hotellrummet så kommer det bli en helg eller en dag som du alltid kommer minnas. Och du kommer garanterat alltid se din stad med nya ögon.