Att stirra sig blint på innerstaden och vad som händer där är att missa väldigt mycket som händer runtomkring. För alla som känner att Debaser är lite förra året och kräks på Spyan rekommenderas det att man börjar nosa sig utåt. I kanterna. För vi vågar. Vi behöver inte längre vara i mitten där alla andra är. Vi vill hitta nya ställen, nya favorithak som vi kan skryta med. Här kommer i alla fall lite skryt om sköna ställen som med ett härligt gäng gör din helg oförglömlig (bokstavligt talat om du tar för många fireballs) Surfa in på www.topstreetwear.com eller besök butiken fysiskt om det redan vankas fredag och gör dig partyklar för att rocka loss!

 

  • Slakthuset – i Globens industriområde ligger slakthuset. Huset som förut var ett slakthus, men som nu rymmer hungriga danskids som vill suga åt sig den senaste Technon och elektroniska musiken.
  • Hemma hos Kaj – i Hammarby Sjöstad ligger denna helt fantastiska och charmigt franska restaurang och bar (som du även kan hyra för sköna fester). Här känns det som om du är hemma hos Kaj, och denna känsla skapar god stämning och är en perfekt start för en lyckad kväll.
  • Landet – skönt häng vid Telefonplan. Liveband och knökfullt på övervåningen, mat och bar på våningen under. En härlig atmosfär för den som inte riktigt orkar tar en helkväll men vill inte vara hemmatråkig.
  • Färgfabriken – Gröndal. Behöver vi säga mer. Klubba loss med andra klubbmänniskor för att ssedan bege er till punkten nedan på efterfest
  • Kaknästornet – ja, det är inte själva tornet som lockar. Det är skogen bredvid. Skogen som lockar in hungriga ungdomar att dansa och att leva för kvällen. Håll utkik för när nästa fest kommer. Om den kommer.