Med några smarta tips kan du gå från vardag till fest på nolltid. Tidlösa smycken i guld passar lika bra på jobbmötet som på festen. Matcha med klassiska klädesplagg och snygga naglar.

Ibland finns det inte tid att gå hem innan festen och byta om. Festligheter kan dyka upp oväntat, exempelvis en AW efter jobbet eller en spontan födelsedagsmiddag. Det är tråkigt att gå på fest och inte känna sig tillräckligt uppklädd. Här kan du läsa mer om tre smarta stylingtips som gör att snabbt kan gå från vardag till fest utan att behöva byta om.

Tidlösa smycken

örhängenVackra smycken är alltid rätt, oavsett om du ska på ett jobbmöte, på en öl med kollegorna eller på fest. Det bästa är att välja stilrena smycken som passar i alla situationer. Snygga örhängen i guld är alltid ett säkert kort och kommer att få dig att känna dig lagom uppklädd i alla situationer. Hos Efva Attling hittar du ett stort utbud av guldsmycken med pärlor, diamanter och vackra detaljer. Den tidlösa designen med en modern twist gör att du kan bära smyckena både till vardags och fest. Dessutom är det trendigt med iögonfallande örhängen som får dingla från örsnibbarna.

Klassiska klädesplagg

Satsa på klassiska klädesplagg som passar bra i alla situationer. En basgarderob med en snygg svart kavaj, vit skjorta och en minimalistisk kappa är aldrig fel. Dessutom är klassiska plagg lätta att mixa och matcha med snygga smycken. Ett par guldörhängen med en vit skjorta och ett par välsittande jeans är lika snyggt till vardags som till fest.

Fina naglar

Händerna och naglar är det första som många lägger märke till när de träffar en ny person. Ett par välmanikyrade händer är därför ett av de bästa tipsen om du vill se representabel ut. Matcha gärna dina naglar med en vacker guldring.