Stockholm är en perfekt ort att åka till för nöjets skull. Här finns det allt från restauranger och roliga aktiviteter. Det finns något för alla och för den som vet vart man ska leta så är det en klar fördel. Den bästa turisten som bör åka till just Stockholm är den unga och den som är intresserad av att ha kul.

Stockholm är en plats för många aktiviteter och nöjen. Här hittar man allt för den shopping-, party och danssugne. Här gäller det ofta att man har en lite tjockare plånbok för det mesta kostar lite mer än vad man kanske är van vid. Att äta ute på en fin krog kan alltså bli en ganska dyr historia i Stockholm.

bana med bowling

Tips på saker att göra

Storstaden bjuder på många karameller och just nöjen finns det gott om. De som inte har råd med fina krogar har självklart en massa ställen att besöka. Det kan dock vara fint att åtminstone testa på den fina maten en gång. Här finns prisbelönta krogar och det är lätt att välja och vraka mellan godsakerna:

  • Ho’s, utdelades priset ”Europas bästa kinarestaurang” av brittiska Asian Curry Awards i London. I den lille genuina restaurangen på Hornstull serveras äkta maträtter med otroliga smaker.
  • Den bästa thairestaurangen i Europa hittar man enligt samma jury är Orkíde också den på söder och närmare bestämt vid Medborgarplatsen.
  • Indiska restaurangen Indian Garden vann även de pris för bästa restaurang i Europa. Även den ligger på Södermalm och Hornstull. De har dock flera restauranger över staden och Liljeholmen har en.
  • Michelinstjärnor, lyx och gourmé finner man hos Frantzén/Lindberg. Maten och restaurangen har hyllats högt och här handlar det om att spendera tusenlappar.

För den som bara vill gå ut med vännerna och ta en drink och kanske spela lite bowling kan söka på bowling Stockholm och få upp ett flertal alternativ. Tips är dock att ta sig till Imperial Lanes och ta en god drink medan man väntar på att vännerna ska slänga klotet.