John Lennon sa en gång “Time you enjoy wasting is not wasted time”. Alltså att tid som man njuter av att slösa är inte bortslösad. Ett citat som många borde leva efter, men sällan gör. Därför är det dags att tänka om och ta en helg för att åka iväg och bara ha det riktigt roligt. Det är dags för en partyresa!

Fest för alla
När någon säger att den ska åka på en partyresa flyger nog tankarna allt som oftast iväg mot Ibiza, Saint Tropez och Miami, men faktum är att man absolut inte behöver åka så långt. Istället kan man stanna inför landets gränser och ta en tripp ner till Sveriges tredje största stad, Malmö! Hotell fixar du enkelt på hotellmalmo.nu, för tåg finns det billiga biljetter man kan köpa i sista minuten och sen är det bara att bestämma vilka ställen ni ska gå till väl på plats. Beroende på vilken stadsdel man är i har klubbarna och pubarna olika stilar. På det omtalade Möllan hittar man rockbarer, dubstep och sköna, tunga beats och medan det på Lilla Torg är house och hits som gäller. Även människorna som rör sig i de olika områdena varierar men över lag är Malmö en avslappnad och härlig stad där alla som är partysugna är välkomna, överallt. Dessutom är Malmö en billig stad där man får mer fest för pengarna, än i till exempel Stockholm. Särskilt billigt är det på Möllan, så för den som inte är gjord av pengar är det ett tips att hålla sig där runtomkring.

I Malmö stänger många uteställen inte förrän vid fyra eller fem på morgonen, och för att avsluta en riktig pangkväll finns det lyxigt nog kebab och falafel i nästan varje hörn. Och vad ”slösar” man hellre bort sin tid på än fest, vänner och mat? Det är det som är livet.