Eskilstuna försökte år 2006 att ta hem titeln som ”årets partystad”, med mer eller mindre tappra försök och hamnade till slut på en sjundeplats. Vad som skiljer en partystad från mängden av andra städer har mycket med attityd att göra samt antalet roliga event som lockar. Det skall också vara långa öppettider och ha många uteställen att välja på. Ute i Europa finns det endast en riktig partystad på tronen, det festas så hårt att det till och med handlar om liv och död. I Glasgow Skottland festar cirka 75 000 personer på en helgdag och detta har lett till att ett stort antal brott är alkoholrelaterade. Om man istället vill åka till en stad och ha en riktigt rolig utekväll så ska man välja ett mindre stökigt ställe som Costa Ricas huvudstad med San José med den lägsta brottsligheten i världen.

costa rica med vattenfallFesta som en kung på stranden

Stränder, natur och vågor finns det gott om i Costa Rica, det är nästintill en orörd natur man möts av. För den som vill åka och festa vid stranden kan bege sig till La Piñuela. Stranden som ligger i södra Costa Rica och bjuder på sagolik natur med djupa dalar, djurliv och vattenfall men också ett rikt uteliv där man kan festa på playa Piñuela och ha kul med surfarna som rider på vågorna hela dagarna.

Det finns gott om sätt att ta sig till Costa Rica med det är främst med Swetours man ska resa, de specialiserar sig på just resor till Costa Rica och man kan räkna med att få ut det bästa av sin resa.