Ni har samlat hela kompisgänget och ska ha en helkväll tillsammans. Utanför piskar regnet och termometern visar på två, tre futtiga plusgrader, så ni bestämmer er för att stanna hemma. Men då kommer den stora frågan: vad ska vi hitta på?! Festa är uteslutet eftersom majoriteten kör bil, plus att ni spar er inför ett rejält party nästa vecka. Här följer ett par förslag på roliga saker man kan hitta på med kompisarna, som inte behöver inkludera alkohol:

 

  • Ha filmmaraton. Bestäm er exempelvis för en viss regissör eller en filmtrilogi som ni vill se, kryp upp i sofforna och börja kolla!
  • Baka. Ett underskattat nöje som blir roligare ju fler ni är!
  • Spela spel. Antingen ett klassiskt brädspel, som Monopol eller Risk, eller så kan ni testa en modernare variant i form av onlinespel – varför inte testa casino?
  • Lek lekar. Björnen sover kanske känns lite väl ambitiöst, men det finns roliga spel och lekar som passar vuxna – googla till exempel Galenpanna eller Maffia!

 

Ja, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna när ni ska komma på något roligt att göra! Om ni har svårt att komma överens kanske det bästa är att dra lott om saken och låta slumpen avgöra kvällens aktivitet.